Plangere contestare amenda ordonanta militara

 

Here's What We Do Better

Ai primit o amenda in timpul starii de urgenta cauzata de COVID-19?

Nu te mai stresa, iti oferim primul tool online pentru contestarea si anularea acestora.

De acum iti poti face singur intreaga practica judiciara pentru contestarea si anulearea amenzilor declarate neconstitutionale de CCR. Completeaza formularul si pentru doar 49.99 RON vei primi actiunea personalizata cu instructiuni stricte de transmitere prin posta sau depunere personala la judecatoria competenta sa judece plangerea ta.

Contestarea amenzii este un drept pe care il ai si pe care trebuie sa il exerciti. Anularea amenzii este o certitudine acum, dupa declararea acestora neconstitutionale de catre Curtea Constitutionala a Romaniei. Utilizand platforma noastra poti sa iti faci si sa urmaresti singur intrega practica judiciara pentru anularea amenzii. Poti sa faci practica pentru tine, pentru buncii, parintii sau prietenii tai, practic, pentru orice persoana a fost amendata in perioada starii de urgenta.

Prin anularea amenzii nu va mai trebui sa platesti sumele mari continute in procesele verbale de contraventie. Platforma By The Law iti ofera suport de specialitatea in cazul in care te poticnesti pe parcursul derularii procedurii automatizate pe care ti-o oferim astfel incat contestarea si anularea amenzii sa se intample exact cum iti doresti.

Aveti doar 15 zile de depunere a plangerilor impotriva proceselor verbale, termenul limita este 31 mai 2020. Asdar, grabeste-te, scapa de plata unor amenzi usturatoare aplicate in perioada starii de urgenta.

In cazul in care nu contesti amenda va trebui sa platesti in continuare suma mentionata pe procesul verbal. Prin decizia CCR a fost declarat neconstitutional temeiul legal in baza caruia erau aplicate amenzile, nu si procesele verbale care in continuare sunt avalabile si va creaza obligatia de plata a amenzii. Daca amenda nu este anulata prin derularea unei proceduri judiciare in fata judecatoriilor competente ele raman valabile si statul va va executa.

Nu trebuie sa pierdeti niciun minut mai mult, utilizati platforma By The Law si anulati amenzile primite in timpul starii de urgenta. Este important sa stiti ca procesele verbale care aplica amenzile trebuiesc musai contestate pana in data de 30 mai 2020. Dupa aceasta data nu mai puteti contesta si implicit nu mai puteti anula amenda.

Cum functioneaza?

Completezi formularul cu toate datele necesare.

Sistemul nostru genereaza plangerea pentru tine.

Depui plangerea urmand instructiunile primite.

Astepti rezultatul pozitiv si te bucuri de viata!

Ce spun clientii nostri multumiti?

testimonial-team (Demo)
Mihai
43 ani, antreprenor
Ideea de a-mi rezolva problemele legale singur completand formulare si urmand instructiunile oferite de BTL mi s-a parut usor utopice dar, dupa ce mi-am ridicat singur cazierul fiscal in mai putin de o ora de cand am completat formularul din platforma, am constatat ca ByTheLaw este aievea si ca rezolvarea problemelor legale curente cu care ma confrunt este la un click distanta.
testimonial-team (Demo)
Antonia
Timisoara
36 ani, antreprenor
De cand folosesc platforma ByTheLaw am constatat ca am mult mai mult timp liber. Unde mai pui ca imi controlez toate problemele legale prin intermediul platformei. Totul este explicat in detaliu si pe intelesul meu. Barvo, By The Law ati facut o treaba excelenta.
testimonial-team (Demo)
Corina
Bucuresti
34 ani, contabil
Am utilizat serviciul oferit de ByTheLaw pentru contestarea amenzii pe care am luat-o in perioada starii de urgenta si am ramas placut impresionant de cat de bine este structurata informatia. Mi-a fost foarte usor, urmarind instructiunile am avut actiunea gata si plicul pregatit pentru trimiterea postala catre judecatorie in mai putin de un sfert de ora. Mi se pare wow
testimonial-team (Demo)
Celia
Arad
19 ani, studenta la drept
Bunica a primit o amenda de 5000 de lei pe perioada starii de urgenta pentru ca nu a avut declaratia semnata. M-a rugat sa ma interesez de un avocat pentru ca nu poate plati amenda avand o pensie de 760 de lei pe luna. Am cautat si am gasit solutia oferita de By The Law. Totul este foarte simplu, am completat formularul, platforma mi-a oferit actiunea pe care am trimis-o deja catre judecatorie si instructiuni detaliate cu ce mai trebuie facut pentru contestarea amenzii. A fost ca intr-un joc de aventura.
testimonial-team (Demo)
Diana
Sibiu
51 ani, specialis HR
Am reusit sa contest amenda pe care am primit-o abuziv in perioada starii de urgenta. Multumesc By The Law pentru seriviul oferit. Merita toti banii. Deja ma gandeam ca trebuie sa merg la un avocat si ca asta o sa ma coste ceva. In schimb, a gasit pe google serviciul oferit de BTL care mi-a rezolvat problema pentru un pret mai mult decat decent.