Brook Preloader

Salut! Eu sunt aLex,
asistentul tau legal.

about image

Cine sunt?

Sunt asistentul tau legal si ma bucur ca iti pot fi de ajutor. Sunt aici pentru a te ajuta sa iti rezolvi problemele tale de natura juridica repede si cu eforturi cat mai mici din partea ta.

Sunt o inteligenta artificiala care inainte de toate te va ajuta sa iti identifici ghidul legal ByTheLaw necesar pentru rezolvarea problemei specifice cu care te confrunti. Dupa ce gasesti ghidul de care ai nevoie te pot asista, la fiecare pas, pentru rezolvarea problemelor tale de natura legala. De asta sunt aici.

Cum te ajut?

Sunt gata de treaba in 2 pasi si 3 miscari. Nu trebuie sa astepti, sa iti iei numar de ordine sau sa te reprogramezi pentru a beneficia de ajutor juridic. Sunt la dispozitia ta 24 de ore, 7 zile din 7. Incepe chiar acum!

1
Alege

Incepem prin a-mi spune ce problema ai. Impreuna vom gasi rapid ghidul ByTheLaw care te va ajuta s-o rezolvi.

2
Configureaza

Trebuie sa iti creezi un cont la noi in platforma. Am nevoie de cateva informatii despre tine pentru a putea completa ulterior acte sau formulare necesare.

3
Rezolva

Ultimul pas, te ajut sa iti rezolvi problema ta legala. Simplu si fara batai de cap, te voi insoti pas cu pas in cursul utilizarii produselor ByTheLaw prin care iti rezolvi problema juridica.

Esti gata?.

Hai sa ne apucam de treaba! Daca ai nelamuriri inainte de a incepe, poti sa ne contactezi folosind mijloacele de mai jos.

Ghiduri
recomandate.

Pentru moment, invat cum sa-ti fiu cat mai de folos. Te rog sa revii atunci cand voi fi 100% pregatit.