Brook Preloader

By The Law. Digital Law.

Despre noi.

about images

De ce BTL?

Facilitam accesul la justitie…

Liberul acces la justitie este un drept fundamental si inalienabil. Toti trebuie sa constientizam acest fapt, sa cunoastem si sa ne aparam drepturile prin accesarea justitiei pentru ca acestea sa nu fie incalcate.

…si o facem constient

Cunoasterea legilor, a sistemului legislativ si a procedurilor legale este o obligatie fundamentala, incalcarea legii nu poate fi justificata prin necunoasterea ei. Toti trebuie sa constientizam acest fapt si sa ne comportam ca atare pentru a trai intr-o lume libera si civilizata.

Cum a aparut?

BTL a aparut ca un raspuns la nevoile oamenilor generat de dinamica sociala mare si complexa oferind ghiduri tip DIY pentru rezolvarea problemelor de natura legală. Inexistenta unor asemenea unelte digitale de ajutor ne-a determinat sa construim o biblioteca de ghiduri legale pentru rezolvarea unor probleme juridice. Ghidurile elaborate astfel, reflecta experienta profesionala de peste 10 ani a echipei BTL, experienta care asigura garantia viabilitatii lor.
Din cauza pandemiei de Covid 19, lumea a inteles, in sfarsit, importanta serviciilor digitale in orice domeniu. Din perspectiva tehnologiei, am avut toate premisele realizarii BTL. Introducem ca invoatie absoluta, primul asistent legal bazat pe inteligență artificială denumit aLex.
aLex te ajuta sa iti rezolvi problema prin identificarea ghidului necesar si asistarea ta pe parcursul procesului.

brook multipurpose
about images

Ce poti face cu ajutorul ByTheLaw?

BTL te ajuta sa iti rezolvi problemele juridice prin oferirea de ghiduri legale profesioniste tip DIY si primul asistent legal AI, aLex, care sa te ajute.

Echipa ByTheLaw

Initial, primele variante au fost dezvoltate de Razvan si Alexandru, unul web developer, celalalt avocat. Ulterior s-au alaturat Catalin si Alexandru.