Ce sunt Ghidurile Juridice pe care le oferă By The Law si cine este aLex, ajutorul tau legal?

By The Law este o mare biblioteca de ghiduri juridice prin care incercam sa explicam sau sa cartografiem etapele unor demersuri juridice pentru uzul personal al cetatenilor. In alte cuvinte, prin ghidurile juridice va explicam ce si cum trebuie facut pentru a formula o cerere, o sesizare, o petitie, sau un contract de un anume tip, sau un proves verbal al adunarii generale al asociatiilor socitatii tale. Ghidurile noastre juridice ating toate necesitatile persoanelor atat fizicie cat si juridice in interactiunile sociale pe care le au. Fiecare dintre aceste interactiuni pe care le avem sunt, in fapt, raporturi juridice guvernate de legile in vigoare ale sistemului nostru de drept. Prin ghidurile juridice pe care vi le punem la dspozitie va explicam aceste raporturi juridice, particularitatile lor, riscurile existente si posibilitatile pe care le aveti pentru a va exercita sau apara drepturile voastre.

Ghidurile juridice By The Law sunt absolut gratuite, ele au un rol educativ, inainte de un eventual scop utilitar. Fiecare dintre noi trebuie sa invete sa constientizeze drepturile pe care le avem si cum ni le exercitam in raport cu ceilalti sau cu autoritatile publice. 

Fiecare ghid juridic are un produs automatizat de punere in practica a sa. Aceste produse sunt menite, in principiu, sa se ocupe de problemele tale legale in timp ce tu poti sa faci o actvitate preferata. Aceste produse pot fi achizitionate in cadrul By The Law si sunt referite drept asistenta din partea aLex, ajutorul tau legal.

aLex este o forma de inteligenta artificiala care te asista in activitatile de punere in aplicare a ghidurilor juridice. aLex, se remarca prin capacitatile sale de ...bla bla tehnic.