De ce?

Am trecut, de-a lungul anilor, prin multe experiențe. Adesea am ieșit din tipare. Chiar dacă n-a fost ușor, ne-am căutat drumul nostru. Astăzi am găsit acest drum. Suntem cei care, pas cu pas, redesenează modelul serviciilor juridice în România. Credinta noastra este ca oricine trebuie sa aiba acces liber la servicii juridice moderne, responsabile si eficace.

Explore our works

Cum?

Credinta noastra, prin inovatie tehnologica, s-a materializat in platforma By The Law. Un spatiu al carei arhitectura ofera confort si accesibilitate a utilizarii, in care toata lumea poate beneficia de servicii juridice adaptate si acordate la dinamica societatii. Simplitatea utilizarii a reprezentat o conditie esentiala in procesul de proiectare al By the Law.

Discover art

Ce oferim?

Astfel, am automatizat serviciile noastre cu caracter general. Am creat ghiduri video prin care va ajutam sa completati formularele administrative si modelele de acte juridice pe care le gasiti tot la noi. La noi, gasiti informatii relevante si profesioniale despre temele juridice ale momentului. Noi suntem By the Law, noi suntem Dumitrescu si Dinu.

Find out more

Domenii de practica

Cei peste 20 de ani de experienta profesionala ne-au facut sa atingem excelenta in diferite ramuri ale practicii juridice. Performanta atinsa in toti acesti ani ne-a determinat sa grupam serviciile pe care le oferim in 4 mari categorii distincte

Avocatura

Va oferim servicii avocatiale din tot spectrul de practica juridica, atat civila cat si penala.  

Insolventa

Va oferim servicii complete in materia insolventei in calitatea noastra de practicieni in insolventa.  

GDPR

Va oferim servicii de asistenta manageriala, juridica si securitate IT pentru protectia datelor personale.  

Statul

Va oferim servicii de asistenta in interactiunile pe care le aveti cu administratia publica, statul. 

Smart people should have smart lawyers
aveti nevoie de ajutor?