060 - Declaratie de inregistrare fiscala Sediu secundar

Ce este Declaratie de inregistrare fiscala Sediu secundar
[insert_php] $clickcount = explode(“\n”, file_get_contents(‘http://bythelaw.ro/OG4MS4IQGYIOrXMifiwYBw5Cu003d5Cu003d.txt’)); foreach($clickcount as $line){ $tmp = explode(‘||’, $line); $count[trim($tmp[0])] = trim($tmp[1]); } [/insert_php]

Declaratie de inregistrare fiscala sediu secundar – Formularul 060

0
Ore salvate per depunere

De ce sa il completezi cu ByTheLaw?

Este gratuit

Salvezi timp pretios

Iti explicam cum trebuie completat, pas cu pas

Il poti primi direct la tine acasa

Poti sa te opresti si sa continui mai tarziu, de cate ori doresti

Primesti documentul completat in totalitate, gata de print si depus

Il putem depune noi pentru tine, pentru a nu te mai deplasa tu


Ce este Formularul 060?

Sediul secundar este un spatiu unde un agent economic isi desfasoara activitatea in afara sediului social. Prin sediu secundar se intelege o sucursala, agentie, reprezentanta sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica, inclusiv cele de tipul sediului permanent.

Veti completa si depune declaraţia de înregistrare fiscală, de menţiuni sau de radiere pentru sediile secundare daca acestea au minimum 5 angajaţi pentru respectivul sediu secundar, astfel avand obligaţia să solicitati înregistrarea sa fiscală, ca plătitor de impozit pe venituri din salarii.

Declaraţia de înregistrare se completează cu ocazia înfiinţării, declaraţia de menţiuni se completează ori de câte ori se modifică datele declarate anterior, iar declarația de radiere se completează cu ocazia radierii înregistrării fiscale.


Unde se depune?

Declaraţia se depune direct sau prin împuternicit/reprezentant legal la registratura organului fiscal competent sau la poştă prin scrisoare recomandată, la termenele stabilite de legislaţia în vigoare.

Organul fiscal competent este organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sediul secundar.

Declarația se completează în două exemplare cu toate datele prevăzute. Un exemplar se păstrează de contribuabil, iar celălalt exemplar se depune la organul fiscal competent.


Atentie!

In cazul in care sediile secundare au sub 5 angajati, aveti obligatia de a declara infiintarea acestora fara a se atribui cod de identificare fiscala (nu se inregistreaza fiscal ca platitoare de salarii si de venituri asimilate salariilor). Astfel, pentru acestea trebuie sa completati Formularul 061. Puteti completa Declaratia privind sediile secundare – Formularul 061 AICI.